Битка на легендите с Ути Бъчваров и Крум Савов в "Аз обичам България"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Битка на легендите с Ути Бъчваров и Крум Савов в "Аз обичам България"
11.05.2017

Двучасов спектакъл с легендарни герои ще предложи най-родолюбивото предаване "Аз обичам България" този петък от 21.00 ч. по NOVA. 

 

Емблематичният кулинар Ути Бъчваров ще посрещне в студиото 20-ия рожден ден на предаването "Вкусно". Ути ще се състезава в отбора на Иван Ласкин заедно с младата поп звезда Веси Бонева и талантливия актьор и режисьор Ники Илиев. 

 

В редиците на капитана Андрей Слабаков ще застанат благородникът на българския футбол Валентин Михов и повелителката на летните хитове Лора Караджова. Третият боец в дружината на Слабаков също е със статут на легенда – титанът на спортната журналистика Крум Савов. 

 

С тези "спортни" отбори битката ще е за всяка точка, а до самия финал на шоуто разликата в резултата ще е едва две точки. Ути Бъчваров ще предизвика същинска буря с маркера в "Нарисувай това", Крум Савов ще се представи като скрит меломан в музикалните задачи, а в кръга "Златни ти уста" култов статус ще придобие думата "сталактит". Самолетното сражение на финала ще бъде толкова оспорвано, че кръгът може да бъде наречен "Истерия с балони", след като последният спукан балон предизвиква обрат буквално в последната секунда. 

 

Не пропускайте легендарна битка в "Аз обичам България" този петък, 12 май, от 21.00 ч. по NOVA.

 

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY.   

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg