Режисьорът на „Аполо 13“ и „Красив ум” тази събота в „Като на кино”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Режисьорът на „Аполо 13“ и „Красив ум” тази събота в „Като на кино”
03.05.2017

Режисьорът на хитове като „Уилоу“, „Далече, далече“, „Аполо 13” и „Красив ум” Рон Хауърд ще застане пред камерата на „Като на кино” тази събота, 6 май от 18:00 ч. по bTV Cinema. Започналият като актьор още на 18 месеца, Хауърд е сред най-големите имена в света на киното и носител на две награди „Оскар” и четири награди „Еми“.  Най-новият му проект е телевизионният сериал „Геният”, посветен на живота на Алберт Айнщайн. 

 

Гости в студиото ще бъдат актьорът Герасим Георгиев-Геро и режисьорът Стефан Командарев, които ще споделят вълнението си покрай селектирането на филма им „Посоки” в Кан. Водещата Стаси Кара ще ги пренесе и на червения килим на премиерата на дългоочаквания „Пазители на галактиката 2” и ще ги запознае отблизо с двама огромни фена на комиксовите герои. 

 

Красивата 25-годишна американска актриса, фитнес модел и влогър Аманда Черни също е сред очакваните срещи тази седмица в предаването. Тя ще сподели защо е в София и как се постига това милиони фенове по света да те следят в социалните мрежи.   

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg