Втори сезон на „Свидетелите“ и трети на „Царство“ с премиери през май по AXN!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Втори сезон на „Свидетелите“ и трети на „Царство“ с премиери през май по AXN!
28.04.2017

Замразените тела на 15 мъртви мъже са открити в откраднат автобус, изоставен на селски път в северна Франция. Мъжете са облечени елегантно, с прическа и маникюр направени пост мортем. Всички тези мъже се водят изчезнали отпреди три години и всички те са имали любовни отношения с една и съща жена, която изчезва по същото време. До този момент...

 

Две години след първия сезон на „Свидетелите“, следовател Сандра Уинклер (Мари Домпние) и колегата ѝ Жустин (Ян Хаменекер) се завръщат за още една гениална главоблъсканица, написана от Ерве Адмар (който е и режисьор) и Марк Ерпу – тандем, който застава зад вече няколко успешни проекта. Тиери Лермит, който изигра брилянтно ролята на следователя ветеран Пол Мезонньов в първи сезон, не се завръща във втори. Тази година, Одри Фльоро застава до Мари Домпние, в ролята на мистериозната Катрин Кимер.

 

Катрин, общият знаменател между 15-те замразени жертви в автобуса, внезапно се появява в колата си след три години. С пълна амнезия, тя е намерена на улицата да пита „Къде е той?“. Наяве започват  да излизат сходства с тревожни събития отпреди години. Обзаведено студио, стихотворение от Огюст Барбие (1805-1882), жена в психиатрична клиника от 1979 г. и място, наречено "Дяволският хълм", са сред първите парчета от този многообещаващ пъзел, който тръгва премиерно от 10 май, от 21:50 всяка сряда по AXN.

 

Скрита между редовете на учебниците по история е историята на Мери Стюарт - младата жена, която ще стане известна като Мария Стюарт. Тийнейджърката Мария вече се превръща в твърдоглав монарх - красива, страстна и готова още в самото начало буйно да навлезе във властта. Третият сезон на историческото фентъзи „Царство“, започва с Мери и Франсис, които осъзнават, че са по-могъщи заедно, отколкото сами и вярват, че има надежда да продължат напред, оставяйки гнева и болката зад гърба си. Действието ни въвежда в още един двор - този на Елизабет, кралицата девственица на Англия. Съвсем в зората на своето царуване,  Елизабет е изправена пред опозиция от всички страни, особено от страна на мъжете, които се съмняват в способността на една жена да управлява. Подобно на Мери и Катерина Медичи, тя се бори за да задържи властта и любовта си. Всъщност жените имат много общи неща помежду си, но Мария и Елизабет са врагове, предопределени по рождение и тяхната съдба е да унищожават всичко, на което другата държи. От 22 май, всеки делничен следобед.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg