Рупърт Гринт е в ролята на дребен мошеник в „Гепи“ само по AXN

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Рупърт Гринт е в ролята на дребен мошеник в „Гепи“ само по AXN
19.04.2017

Вдъхновен от истински обир случил се в центъра на Лондон през 1983г., в „Гепи“ от 2016-та, група двайсетина годишни младежи - дребни мошеници и нехранимайковци, хукват след случайно задигнато злато, с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си.

 

От 25 април, всеки вторник от 21:00, AXN ще излъчва по един от общо десетте едночасови епизода на сериала и ще ни покаже какво се случва, когато една провинциална схема се сдобие с ефекта на снежната топка и се превърне в нещо много по-голямо и много по-опасно.

 

В опита си да избяга от образа на Рон Уизли от „Хари Потър“, Рупърт Гринт влиза в ролята на Чарли Кавендиш - лъскав гангстер от богато семейство, известен с хаотичната си натура и отчайваща дезорганизираност. Но, някак не е много по-различен от Уизли след като се оказва, че и в „Гепи“ е в обувките на недооцененото, трето колело в групата. Неговият герой е доста разочароващ на моменти и поредицата от нещастия, които сполетяват бандата, често са пряк резултат от неговата непохватност и лошите решения, които взима. Но, в неговия герой има и дълбочина - Чарли е самоуверен чаровник, който прави шоу от факта, че отказва да се възползва от привилегиите на богатото си семейство, дори това да го „кара“ да си присвоява ценни вещи, които не му принадлежат. Рупърт Гринт е изпълнителен съпродуцент на сериала заедно с Де Ракоф и личи, че двамата са отделили малко повече време в работата по психологическия профил на Кавендиш. Въпреки, че е интелигентен и добре образован, напълно му липса практически опит,  а отчаяните му опити да се докаже на всяка цена пред превъзхождащия го по няколко параграфа Алберт (Люк Паскуалино („Борджиите“, „Бойна звезда: Галактика“), се явява катализатор за неописуемия хаос, в който в крайна сметка се оказват всички...

 

Какво още можем да очакваме от новия сериал, кои точно са другите ексцентрични герои и по какъв начин са свързани с героите, които познаваме от филма на Гай Ричи? За да разберем всичко това, ще трябва да изчакаме до следващия вторник, 21:00.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg