Риалити сериалът "София - Ден и Нощ" с 300 епизода в ефир

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Риалити сериалът "София - Ден и Нощ" с 300 епизода в ефир
19.04.2017

Епизод 300 на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ ще бъде излъчен тази вечер от 22:00 ч. по NOVA. Близо две години след старта на пилотния епизод на поредицата през септември 2015 г., риалити сериалът заснет от „Идалго Прадакшънс”, продължава да е едно от най-гледаните предавания в часовия слот, в който се излъчва.

 

Боби, Дани, Галя, Коко, Митко, Стела, Марио, Симона и Асен са група приятели, които се опитват да оцелеят в големия град, без да губят мечтите си. Те говорят на езика на младите и имат същите проблеми и радости като своите връстници. Заедно са в хубаво и лошо, помагат си, каквото и да се случи. 

 

Героите на риалити сериала се превърнаха в култови образи, които отдавна излязоха от рамките на малкия екран и заживяха собствен живот в интернет за радост на своите фенове. Приятелите от квартирата са абсолютен феномен и в социалните мрежи, където техните почитатели пряко общуват с тях и непрекъснато следят, какво се случва в живота им. Официалната страница на предаването във Facebook със своите над 281 000 последователи е най-популярната и посещавана страница на български сериал в интернет. Също ежедневно нараства и интересът към Instagram профила на „София – Ден и Нощ“, където приятелите от квартирата комуникират с още 25 000 свои последователи. 

 

Интересът към персонажите от риалити сериала наистина е огромен. Взети заедно, броят на последователите на предаването във Facebook и Instagram, както и феновете на част от основните герои в техните лични профили в социалните мрежи, възлизат на 1 500 000. Новият начин на общуване между герои и зрители, който се наложи покрай риалити сериала „София – Ден и Нощ“, очевидно допада на голяма част от телевизионната публика.

 

Гледайте „София - Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, сряда и четвъртък, от 22:00 ч. по NOVA. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им https://www.instagram.com/sofiadayandnightofficial. А най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg