Радко и отец Григорий срещат любовта..

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Радко и отец Григорий срещат любовта..
13.04.2017

На Разпети петък в "Столичани в повече" по bTV драматични събития ще се случат в домовете на Лютови и Чеканови, които ще накарат двете враждуващи семейства отново да обединят усилия. 

 

Осъзнавайки, че ситуацията с бежанците няма да се хареса нито на американските, нито на руските инвеститори, те решават да се заемат с разчистването на стадиона заедно, като направят протест. Неразбирателствата между тях, обаче, се оказват непреодолими и в крайна сметка Лютови и Чеканови отново стават съперници - решават да подготвят два отделни протеста.

 

В дома на Чеканови, Мария и Гретхен се разбират учудващо добре и решават да се съюзят срещу Фридрих, който не отговаря на обажданията им. Междувременно Григорий не е добре посрещнат в селото. Мислейки попа за крадец, Гретхен го напада. Той за кратко е в безсъзнание, а когато се събужда, любовта към това „привидение” го обсебва. 

 

Любовта от пръв поглед поразява и Радко. След като вече работи за Константин, той лъже родителите си, че ще ходи на среща, за да се измъкне от протеста. Радко отива с Иванов да вземат паспортите на бежанците и там среща красивата сирийка Зухра. 

 

У Лютови, Яна също отказва да помогне за каузата на родителите си и ги оставя сами да измислят лозунги за протеста. И Рангел, и Йордан получават вдъхновение и написват прочувствени речи. Няма кой да ги чуе обаче. И на двата протеста не идва никой! При това положение инвеститорите се отказват от проектите в Извор - и двамата, Рангел и Йордан, остават без работа...

 

На вратата на Андрей се появява брат му, който се извинява и търси Каролина. Тя от своя страна е в Извор да говори със Спас. В крайна сметка те се сдобряват и остават да живеят в селото. 

 

Точно когато всичко се подрежда за тях, на вратата на Лютови се появяват неочаквани гости - Йовка се връща заедно с малкия Кипър.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg