ВенЗи и Цвети от "София - Ден и Нощ" записват специално парче

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

ВенЗи и Цвети от "София - Ден и Нощ" записват специално парче
12.04.2017

Песента на ВенЗи „Шесто чувство“, която зрителите чуха за първи път именно в ефира на NOVA в епизод на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ предизвика огромен интерес. Феновете на певеца и на самата тв поредица останаха очаровани от това колко си пасват гласовете на двамата. Засипани от хиляди зрителски съобщения, ВенЗи и Цвети решиха да направят специален подарък за феновете си. Преди броени дни те записаха акустична версия на парчето, която буквално взриви социалните мрежи с положителни коментари. Зрителите вече стискат палци талантливата Цвети с кадифения глас да успее да се наложи на музикалната сцена у нас. 

 

Още няколко дуета, но в любовен план, ще провокират силни емоции в епизодите на „София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA. Една двойка ще се раздели завинаги, а няколко други ще изживеят пълния ужас от неизвестното.

 

Леля Мария, майката на Митко, пък ще го принуди да остави своите лични проблеми на заден план, защото самата тя обмисля много изненадващото решение за живота си. Какво ще сервира леля Мария на всички и как това ще се отрази на живота в цялата квартира? 

 

Специалния подарък на ВенЗи и Цвети за зрителите можете да чуете тук: https://www.youtube.com/watch?v=o8-iPWD5mIk.

 

Гледайте „София - Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, сряда и четвъртък, в 22:00 ч. по NOVA. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им https://www.instagram.com/sofiadayandnightofficial. А най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg