DARA с роля в „Ние, нашите и вашите“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

DARA с роля в „Ние, нашите и вашите“
11.04.2017

Поп сензацията DARA ще бъде гост-звезда в предстоящите епизоди на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“. Месец след премиерата на новия ѝ сингъл „Родена такава“, който вече има над 4 милиона гледания онлайн, тя ще участва в сериала като себе си, а поводът ще бъде изненада на училищния концерт, за който се готви и Ека. 

 

По време на участието си в телевизионната продукция, DARA ще изпее най-излъчваната българска песен за 2016 година - „К‘во не чу“, а снимачният ден с нея, този четвъртък в Paradise Center, е отворен за всички фенове на сериала и на младата звезда.

 

„Всички желаещи да видят как се снима сериал или искат да чуят изпълнението на DARA на живо са добре дошли“, споделя Димитър Гочев, продуцент и режисьор.

 

„Освен с музика, винаги съм мечтала да се занимавам и с актьорско майсторство и много се радвам, че ще участвам в сериала. Следя го от самото начало и нямам търпение да се срещна с актьорите и феновете на снимачната площадка“, разказва DARA.

 

Тази седмица в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA в романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“ ще видим промененото отношения на Христо към Иво заради теста, Зорко ще се притесни заради откриването на нова кръчма в квартала, Деси ще стане гадже с Кристиян, Ека ще срещне Мартин, Лили ще замине за Лондон, а баба Марго ще натрови всички с гъбена супа.

 

Какво ще се случи с кръчмата на Зорко? Как ще реагира Мартин когато разбере, че Деси е гадже с Кристиян? Кои от семейство Иванови ще се натровят с гъбите на баба Марко, ще разберем в новите епизоди на „Ние, нашите и вашите“ – сряда и четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на сериала и на официалната страница на “Ние, нашите и вашите” във Facebook. Епизодите на романтичната комедия може да гледате и по KINO NOVA и DIEMA FAMILY, както и онлайн на NOVA PLAY. 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg