Звезден сблъсък с Ники Кънчев и Марги Хранова в "Аз обичам България"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Звезден сблъсък с Ники Кънчев и Марги Хранова в "Аз обичам България"
06.04.2017

Популярни и обичани звезди се впускат в оспорвана надпревара в новия епизод на "Аз обичам България" този петък от 21.00 ч. по NOVA. 

 

В отбора на Андрей Слабаков селекцията е повече от звездна. Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова ще влезе в състезанието рамо до рамо с едно от най-популярните лица на NOVA – господин "Стани богат" Ники Кънчев. Младото попълнение в групата е Кристиан Костов, откритието на X Factor, който точно след месец ще представи България на "Евровизия" с песента си Beautiful Mess. 

 

С отбор от не по-малко актуални и обичани звезди в битката ще влезе Юлиан Константинов. Великолепната Маргарита Хранова ще си партнира в играта с музиканта, който превръща всяка песен в хит – Бобо. Третият участник е популярният актьор Ивайло Захариев, който излиза от "прикритие", за да покаже колко обича родината си.

 

Поредната изненада за сезона е кръгът "Земя като една човешка длан", в който този петък Ники Кънчев и Бобо ще защитават точките на отборите си. Но кой от двамата ще издържи най-дълго на прословутата игра туистър? Зрителите ще видят също вторите издания на музикалната игра "Ред по ред" и невероятния източник на смях – кръга "Златни ти уста", а след това "Рожден ден" ще празнува Миглена Ангелова. Буквално до последното деление вода в "Удави капитана" играта ще е напълно равностойна.

 

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, "Аз обичам България" показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта "България на длан – Макети на открито". Какъв макет ще видят зрителите в новия епизод и какви изненади предстоят в най-родолюбивото телевизионно предаване? 

 

Не пропускайте "Аз обичам България" този петък, 7 април, от 21.00 ч. по NOVA.

 

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg