Боби от "София - Ден и Нощ" е заслепен от жестока ревност

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Боби от "София - Ден и Нощ" е заслепен от жестока ревност
03.04.2017

Интересни събития ще изненадат героите от риалити сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

 

Мистериозен бивш приятел на Ася се появява отново в живота й. Емигрант в Австралия, той се завръща за малко у дома, но това е съвсем достатъчно, за да пробуди невиждана ревност у Боби. Красивият Антон е перфектен във всяко едно отношение, а слабостта на Ася към него е на път да побърка Боби. Има ли той полезен ход и ще успее ли да се справи с неочакваната и заплетена ситуация?

 

Изпитанията продължават и за връзката на Симона и Асен. Тестовете от съдбата за тях тепърва предстоят. Ще успеят ли двамата да преодолеят ината и гордостта си, за да изяснят драматичните събития след катастрофата или тези проблеми ще се окажат фатални за любовта им?

 

С нова работа може да се похвали Михаела, но дали тя ще й донесе желаната стабилност или ще я въвлече в още по-големи неприятности точно там, където изобщо не ги е очаквала?

 

С нов интересен проект се захваща и Галя. Нейната прохождаща модна агенция има нужда да си проправи път в бранша. Ослепителната блондинка получава тази възможност и се опитва да се наложи на пазара като професионалист. Късметът явно е с нея, а решаването на професионален проблем ще й отвори неподозирани и много интересни врати.

 

Гледайте „София - Ден и Нощ" – тази седмица вторник, сряда и четвъртък, в 22:00 ч. по NOVA. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им https://www.instagram.com/sofiadayandnightofficial. 

А най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg