AXN с четири премиери за България през април!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

AXN с четири премиери за България през април!
29.03.2017

От 3 април, AXN стартира премиерно за България напрегнатата криминална драма по действителен случай „Откуп“, която проследява работата на кризисния парламентьор Ерик Бомонт, чийто екип спасява животи там, където всички останали са се провалили. Бомонт използва интуицията си, за да разрешава най-сложните случаи на отвличания и размяна на заложници. Докато невероятните му умения в манипулирането го правят най-добрия в работата му, те също се явяват и сериозна пречка в личните му взаимоотношения със семейството, приятелите и колегите. Дали Ерик трябва да бъде себе си или да е този, който очакват от него да бъде, за да получи това, което иска? Разликата е едва доловима, но често от нея зависи успешния изход на преговорите.

 

Спин-оф на един от най-кървавите и интелигентни крими сериали от последните години - „Престъпни намерения: Зад граница“, тръгва премиерно за България по AXN от 4-ти април. Елитната група от профайлъри на ФБР, този път е посветена изцяло на престъпления, които засягат американски граждани, извън територията на САЩ. Тайланд, Япония, Египет, Индия са само част от териториите, на които агентите профилират и идентифицират престъпници, за да осигурят безопасното завръщане на американските граждани у дома.

 

По традиция, трите епизода от най-новия, четвърти сезон на „Шерлогек“, ще се завъртят премиерно за България в ефира на AXN на 16, 29 и 30 април, с обещание за смях, сълзи, шокиращи разкрития, изненади и необикновени случаи за разгадаване. Очакваният с огромно нетърпение 4-ти сезон започва с най-любимия детектив на нацията - Шерлок Холмс, който се завръща обратно на британска земя, докато д-р Уотсън и съпругата му Мери се подготвят за най-голямото изпитание досега – да станат родители за първи път. 

 

На 25 април тръгва гвоздеят в програмата на AXN за тази пролет „Гепи“. Базиран на култовия филм на Гай Ричи, продуцираният от Sony Pictures Television сериал е вдъхновен от истински обир на злато, а действието проследява живота на група двайсетина годишни младежи, които без да искат се оказват в центъра на подземния свят на Лондон сред корумпирани ченгета, цигани-боксьори, гагнгстери с международна слава и най-обикновени злодеи.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg