От света на хитовия сериал “Живите мъртви” тази събота в „Като на кино”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

От света на хитовия сериал “Живите мъртви” тази събота в „Като на кино”
29.03.2017

Двама от актьорите и емблематичният режисьор Грег Никотеро на хитовия телевизионен сериал „Живите мъртви” (сезон 7 по FOX от 13 февруари насам, сезон 8 очакваме през октомври) ще бъдат в предаването „Като на кино” тази събота, 1 април, 18:00 ч. по bTV Cinema. 

 

Актьорите Норман Рийдъс (познат като Дарил Диксън) и Крисчън Сератос (в ролята на Розита) ще разкажат за най-трудните си моменти в сериала, защо се чувстват като семейство и как нищо не може да съществува без вещата ръка на Грег Никотеро. 

 

Режисьорът, който преди две седмици навърши 54, е специалист по визуални ефекти и всякакви видове грим. Работил е години наред с Куентин Тарантино и Робърт Родригес, а „Живите мъртви” приема като много личен проект.

 

Гост в студиото ще бъде младият актьор Владимир Зомбори, когото ще чуем и видим като очилатият смърф в анимацията „Смърфовете: Забравеното селце” - на киноекран от петък, 31 март.

 

Заедно с водещата, той ще надникне зад кулисите на новия блокбъстър „Дух в броня” с участието на Скарлет Йохансън, както и на българската драма „Никой”. Актьорът Стоян Радев ще разкаже повече за ролята си във филма, чиято премиера на голям екран е на 7 април.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg