Миро с двойник в „Като две капки вода

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Миро с двойник в „Като две капки вода
27.03.2017

„Смело мога да заявя, че изтеглих късата клечка - песента е трудна, но и много, много красива. Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява „Гълъбо“, защото този баритон е почти невъзможен за имитиране“, сподели ДесиСлава вълненията си за петия лайв на "Като две капки вода", тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Певицата допълни, че с Миро ги свързва дългогодишно познанство, което ще ѝ помогне да заимства детайли от сценичното поведение на колегата си.

 

Освен че ще има възможност да види свое копие в шоуто, известният изпълнител ще влезе в непознати музикални територии с неконтролируемия Алис Купър. „Миро ще трябва да покаже своята тъмна страна, въпреки че всички го познават като доброто момче. С Етиен му препоръчахме да гримира очите си цяла седмица с черен молив, за да влезе по-лесно в образа“, издава преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.

 

След развихрящите се образи, Михаела Маринова упражнява въздействащите появи на Адел с глас и статично присъствие. Люси Дяковска ще използва сексапила на украинската звезда Руслана, а Башар Рахал ще се върне в зората на българския рок с Васко Кръпката.

 

Фронтменът на „Щурците“ – Кирил Маричков, пък ще бъде представен от Ваня Джаферович, а София Джамджиева ще бъде придружена от задължителния антураж на Кейти Пери – цветни дрехи, бонбони и захарен памук. Коцето Калки ще опита вкуса на екзотиката и ритъма на реге музиката с ямайската група Inner Circle.

 

Каква ще бъде развръзката в новата артистична надпревара? Коя кауза ще бъде подкрепена от новия победител? – ще разберете утре вечер, в „Като две капки вода“ от 20.00 ч., само по NOVA.

 

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната "Фейсбук" страница  на „Като две капки вода”.

 

източник (vesti.bg)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg