Парламентът става сцена на виртуалната реалност в ефира на NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Парламентът става сцена на виртуалната реалност в ефира на NOVA
24.03.2017

Задочен диспут между лидерите на двете водещи политически партии БСП и ГЕРБ се разразява в последните дни от седмицата  в ефира на „Здравей, България”. След участието на Корнелия Нинова в четвъртък, тази сутрин гост в студиото на сутрешния блок по NOVA беше бившият премиер Бойко Борисов. 

 

NOVA е медията, която в деня на вота на 26 март ще съчетае реалния си опит в отразяването на ключови за страната и света събития с иновативен подход, включващ виртуални елементи и прожекция на живо пред Парламента. Изнесеното интерактивно студио с най-опитния тандем в отразяването на избори - Ани Цолова и Виктор "Новите 240: Избори след изборите" от 18.00 ч. на живо от  НДК, най-актуалните теми и гости и извънредни новини през целия ден ще допълнят отразяването на изборите по NOVA. По традиция представители на двете най-авторитетни социологически агенции на пазара - Алфа Рисърч и Галъп, ще осигурят възможно най-достоверната картина в изборния ден. 

 

Една от изненадите в ефира на NOVA в деня на парламентарния вот ще бъде “Комбина” по NOVA, където до Лора Крумова ще застане Милен Цветков, а Галя Щърбева ще следи пулса на изборния ден от изнесено студио. Предаването по изключение ще се излъчи от 16.00 до 18.00 ч. в неделя, 26 март, и ще търси различен поглед на това как и за какво гласуват българите с директни включвания от страната и чужбина. 

 

„Събуди се и гласувай” ще сложи началото на изборния маратон по NOVA в 7.00 ч. Извънредни новини през целия ден и над 20 екипа на Новините на NOVA на живо от България и чужбина ще осигурят на българите достъп до най-актуалното от изборния ден чрез телевизионния ефир, радио NOVA NEWS, както и в уебсайта Nova.bg. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg