Ваня Джаферович като петимата поп идоли от Backstreet Boys

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ваня Джаферович като петимата поп идоли от Backstreet Boys
19.03.2017

"До момента в "Като две капки вода" ми се наложи да пея на четири езика – арабски, английски, френски, а сега и на испански“, разказа Коцето Калки по време на гостуване "Събуди се" в компанията на Башар Рахал и Ваня Джаферович. Певецът добави, че в новото му амплоа на Gipsy Kings ще трябва да пее и танцува еднакво добре, а характерният глас на образа може да бъде придобит само след "четиридневен купон“. Първият спортист в историята на шоуто – Ваня Джаферович, получи специален подарък за рождения си ден от екипа на "Събуди се", който го превърна в блондинка с перука и пожелание за друг забавен женски образ. "От дете мечтая да се появя на голямата сцена, да се срещна с публиката. Не съм певец, но се опитвам да представям образите по позитивен начин. За Backstreet Boys ще трябва да пея едновременно с гласовете на петима души“, разказа рожденикът ден преди лайва в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA. Двамата с Коцето Калки се пошегуваха, че не е изключено да се сродят, тъй като децата им се забавляват чудесно зад кулисите на шоуто. "Имам история с песента на Джо Кокър, освен това съм израснал с този изпълнител“, загатна актьорът Башар Рахал, който ще изпълни една от най-любовните песни на всички времена – You Are So Beautiful.

 

Тримата участници в пети сезон на шоуто за преобразявания признаха, че сюблимният момент в подготовката идва със завършения грим, когато човек трудно може да познае самия себе си. Утре вечер звездите в "Като две капки вода“ отново ще превземат сцената с ярки образи и световни парчета. ДесиСлава ще влезе в обувките на поп иконата Шер, а Михаела Маринова бъде усмихнатия и гласовит Бруно Марс. Клавишите на рояла ще зазвучат с мелодията на November Rain за Люси Дяковска и образа на Аксел Роуз. Миро ще се потопи в балада на големия Васил Найденов, а София Джамджиева ще се развихри с рок от 80-те и групата Journey.

 

Кои ще бъдат най-запомнящите се преобразявания? Кой от участниците ще спечели първото място за вечерта и възможността да подкрепи избрана кауза? Ще разберете в "Като две капки вода" утре вечер от 20.00 ч. само по NOVA.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg