AXN ще излъчи „Гепи“ - сериал по едноименния шедьовър на Гай Ричи

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

AXN ще излъчи „Гепи“ - сериал по едноименния шедьовър на Гай Ричи
19.03.2017

Базиран на култовия филма на Гай Ричи, продуцираният от Sony Pictures Television сериал със същото име се опира на духа и стилистиката на „Гепи“ от 2000 година, но разказва една съвсем различна история, със съвсем нови герои в наши дни. 

 

Сериалът е вдъхновен от истински обир на злато, случил се в центъра на Лондон през 1983 г., а действието проследява живота на група двайсетина годишни младежи - дребни мошеници и нехранимайковци, които хукват след задигнатото злато, с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си. Но, както често се случва, действителността няма нищо общо с намеренията им и в резултат, те се озовават въвлечени в света на най-високите нива на организираната престъпност. За да оцелеят, ще им се наложи бързо да се научат да плуват в опасните води на лондонския подземен свят и да се справят с корумпирани ченгета, цигани-боксьори, гагнгстери с международна слава и обикновени злодеи.

 

В една от главните роли ще видим Рупърт Гринт, добре познат от ролята си на Рон Уизли във филмовата поредица за Хари Потър. След прилично количество роли в киното, „Гепи“ е  първият сериал, който Рупърт снима за телевизията, а героят му - Чарли Кавендиш е елегантен гангстер от богато семейство, известен с хаотичната си натура и отчайваща дезорганизираност. Рупърт Гринт е и изпълнителен продуцент на сериала, а негов екранен партньор е Люк Паскуалино („Борджиите“, „Бойна звезда: Галактика“). В ролята на Сони Кастильо – шефът на местната мафия ще видим Ед Естуик, познат най-вече с ролята си на Чък Бас в американския тийн сериал Gossip Girl. В ролята на бащата на главния герой, ще видим актьора Дъгрей Скот - „Отчаяни съпруги“, „Мисията невъзможна 2“, „Хитман“, „Твърде лично“.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg