Пролетта идва в ефира на Diema Family със „Сезонът на черешите”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Пролетта идва в ефира на Diema Family със „Сезонът на черешите”
19.03.2017

Хитовият турски сериал „Сезонът на черешите” ще направи своя дебют в българския ефир на 1 април и ще се излъчва по три епизода всяка събота и неделя - от 17.00 до 20.00 часа по DIEMA FAMILY. Романтичната телевизионна поредица е най-харесваният сериал за 2015 година в Турция – това сочи проучване на предпочитанията на зрителите в южната ни съседка. Освен в Турция, сериалът постига сериозни успехи и в Италия, където е и първият излъчен турски сериал. 

 

„Сезонът на черешите” обещава да завладее зрителите с една вълнуваща съвременна приказка, изпълнена с много приятни емоции, неочаквани изненади и разкрития на дълго пазени тайни. В центъра на сюжета е историята на трудолюбивата и упорита Ойкю, която живее с майка си и брат си в стар истанбулски квартал и мечтае да стане моден дизайнер. От дете тя пази в тайна любовта си към Мете – по-големият брат на най-добрата й приятелка, който въобще не предполага за чувствата ѝ и се влюбва в друга. 

 

Междувременно съдбата случайно среща Ойкю с Аяз – приятел и съдружник на Мете. Двамата са пълна противоположност – тя е срамежлива и целеустремена в работата си, а той  - дързък и самонадеян. Аяз се влюбва от пръв поглед и въпреки че знае за чувствата на Ойкю към Мете, прави всичко възможно, за да я спечели. Отношенията на двамата ще преминат през много перипетии, предстои им да попаднат в неочаквани забавни ситуации на фона на звездния моден свят.  

 

Актьорският състав на „Сезонът на черешите” успява да спечели сърцата на зрителите със своя чар и неподправеност, а Серкан Чайооглу (Аяз) е сочен за един от най-добрите актьори. Преди сериала той е почти неизвестен на публиката – имал е само малка роля в „Север Юг”, но с романтичната поредица медиите го определят като „принцът, пристигнал на бял кон”. Главната героиня Йозге Гюрел, която изпълнява ролята на Ойкю, е позната на българските зрители с второстепенна роля във „Великолепният век” и като Ада от „Кварталът на богатите”. 

 

Любов и приятелства, сватби и раздели, изкушения и предателства ще съпътстват главните герои в премиерната за България поредица. Гледайте романтичната история „Сезонът на черешите” от 1 април, с три епизода всяка събота и неделя - от 17.00 до 20.00 часа в ефира на DIEMA FAMILY.

 

За повече новини, любопитни факти около сериала и интересни игри за най-големите фенове, следете Fаcebook страницата на DIEMA FAMILY. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg