Само седмица остава до старта на новия сериал „Ние, нашите и вашите“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Само седмица остава до старта на новия сериал „Ние, нашите и вашите“
01.03.2017

Стефка Янорова и Радина Боршош, които ще видим в новия сериал „Ние, нашите и вашите“, гостуваха на "Здравей, България" , за да разкажат повече за романтичната комедия, която ще гледаме от 08 март по NOVA.

 

„Моята героиня е Деспина, на 17 години и е голямата дъщеря на Лили (Елена Петрова). Тя умее да обича и да прощава. Аз лично съм на 19 и не съм много далече от това, което й се случва. Зрителите ще видят едно щуро семейство, което се надявам да ги забавлява, защото имаме нужда от повече усмивки“, сподели младата актриса Радина Боршош, която ще направи своя дебют на малкия екран именно с тази роля.

 

„Отдавна имаме нужда от един такъв семеен сериал, защото много се говори за проблеми и драми, а хората трябва и да се усмихват. Аз влизам в ролята на учителка и приятелка на майка й, но се надявам и с Деси да си станем близки“, допълва номинираната за наградата Икар Стефка Янорова.

 

„Ние, нашите и вашите“ ще представи новосъздаденото семейство Иванови, което включва пет деца, една тъща и двама влюбени на средна възраст, които се срещат след повече от 20 години с по един брак зад гърба си и си дават втори шанс за щастлив живот под един покрив. Как ще живеят три момчета с две момичета, какви ще са отношенията между тъщата и двамата влюбени и дали в къщата няма да се появи нова любов ще гледаме от 08 март, в 21:00 часа по NOVA.

 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Ние, нашите и вашите” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg