Ще се върне ли Коко в "София - Ден и Нощ"?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ще се върне ли Коко в "София - Ден и Нощ"?
21.02.2017

Няколко любими героя ще се завърнат в „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди тази седмица от понеделник до петък, от 22:00 ч., по NOVA. Това завръщането ще промени и цялата ситуация около останалите приятели от сериала. Дали Коко е един от завърналите се? Ще успее ли той да започне живота си отначало в Берковица, забравяйки за Йоана, или ще се прибере обратно в София, за да я спечели отново?

 

Дали Коко ще се върне или не, остава да разберем в понеделник. Но героят, който със сигурност ще се завърне, е Лили – бившата приятелка на Боби. Точно когато на Боби сякаш му потръгва и в работата и в живота, на хоризонта се появява неговата бивша. Старата любов ще разбърка отново щастливите му карти и ще вгорчи сладкия му живот. Лили определено има какво да разкаже и ще накара Боби да се замисли над всичко, което е споделила. 

 

След сериозна и дълга борба да се върне в отбора по художествена гимнастика, на чаровната Аглика й предстои да разбере, дали нейните усилия ще бъдат възнаградени. Ще я приемат ли най-накрая обратно в отбора след огромните й старания да се върне във форма?  

 

Разочарования предстоят за двойките Дани, Михаела, Галя и Драго. Като при една от двойките тези напрежения ще се окажат фатални. Коя е тя?

  

Гледайте „София - Ден и Нощ" - от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg