Елена Петрова и Кирил Ефремов в новия сериал „Ние, нашите и вашите“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Елена Петрова и Кирил Ефремов в новия сериал „Ние, нашите и вашите“
16.02.2017

„Ние, нашите и вашите“ ще стартира съвсем скоро по NOVA и снимачният процес вече тече с пълна сила. В ексклузивно интервю за „Здравей, България“ за първи път режисьорът и продуцент Димитър Гочев повдигна завесата около комедийната драма, а голямата новина е, че Елена Петрова и Кирил Ефремов ще дадат живот на главните герои в него – Лили и Христо. 

 

„Моят герой Христо е обикновено момче, влюбено в ученическата си любов. Христо има трима сина, с много различни харектери – някои от тях слушат, други не. Общо взето ние сме една много весела компания“ – така Кирил обобщава своя герой Христо и допълва, че къща, пълна с много деца, винаги е била неговата голяма мечта.

 

„Ние сме едно много симпатично семейство. Моята героиня е отговорна, силна и романтична жена с много мечти“ – споделя актрисата Елена Петрова за своята Лили и признава, че с нея колкото си приличат, толкова се и различават, но именно в това е предизвикателството на ролята. „Възможността да си дадеш втори шанс в живота не се случва много често, а това е един сериал за възможностите, отговорностите и шанса да започнеш всичко отначало, когато ти се струва, че това е невъзможно. Сериалът засяга и смелостта да преоткриеш една стара любов и да се събереш да живееш с човек, всеки със своите деца. Всичко това е предпоставка за много симпатични, комични, драматични и най-вече истински истории“. В заключение Елена добавя: „Първият път, когато човек пристъпва към брак, той търси съвършенство и романтика. Вторият път, когато си дава шанс, търси истината, защото вече е осъзнал какво иска в живота, какво търси, от какво има нужда, какво е готов да даде и оценява това, което получава“.

 

Продуцентът на сериала Димитър Гочев на свой ред признава, че е изключително щастлив от начина, по който протичат снимките до момента, а неговата най-приятна изненада са децата в проекта. „Нашата основна задача е да създадем един красив продукт, който в същото време да бъде много романтичен, комичен и да вълнува зрителите“.

 

„Ние, нашите и вашите“ стартира през март по NOVA. Актуалните новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg