„Мис Туризъм Европа” се отдава на селски туризъм в „Мис Пепеляшка”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Мис Туризъм Европа” се отдава на селски туризъм в „Мис Пепеляшка”
16.02.2017

В новия епизод на „Мис Пепеляшка“ тази седмица по NOVA, носителка на редица престижни титли от конкурси за красота разменя живота си с 40-годишната Мая от старозагорското село Яворово. 

 

Вероника Стефанова е „Мис Туризъм Европа 2015” и носителка на титлата World Beauty Queen. Освен на красивите корони, Вероника се радва и на красив ум. Завършила е „Политически науки“ и планира да продължи образованието си.

 

Мая е щастливо омъжена за италианец. Преди години живее заедно със съпруга си в родната му страна, където се ражда и първото им дете. Заедно стигат до заключението, че България има уникална природа и от там ги дели една стъпка до създаването на собствена кравеферма у нас. Мая ражда още две деца и продължава с ежедневния труд във фермата и отглеждането на малките.

 

В новия епизод „Мис Туризъм Европа 2015” ще се отдаде на селски туризъм и труд, посрещната от сплотено, щастливо и трудолюбиво семейство. Уроците по плетки, цепенето на дърва и доенето на крави ще отстъпят пред едно от най-разтърсващите преживявания за Вероника – за първи път присъства на раждането на теленце.

 

Мая ще сбъдне една от мечтите си в „Мис Пепеляшка“, срещайки се със своята телевизионна любимка – Гала. Тя е първият и единствен до момента фен на Гала, допуснат до личното пространство на водещата зад кулисите на предаването.

 

Не пропускайте да научите повече за цената на обичта, пропуснатите възможности и красотата на малките неща в живота, които го правят такъв, какъвто е - този  петък, в 21.00 часа по NOVA. 

 

Актуални новини за "Мис Пепеляшка" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на предаването. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg