Втори сезон на „Възприятия“ премиерно по AXN през февруари!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Втори сезон на „Възприятия“ премиерно по AXN през февруари!
12.02.2017

И във втори сезон Даниел продължава да използва нетрадиционните си методи, за да помага на ФБР да разкрива престъпления. Успоредно се заражда и романтичната връзка между него и д-р Каролин Нюсъм, която предпочита да запази връзката им в тайна, поради факта, че до скоро той е бил неин пациент. Междувременно, агент Кейт Морети не страда от липса на свои собствени проблеми. Току-що е научила новината, че за областен прокурор по случай, върху който тя работи, е назначен бившият ѝ съпруг Дони Раян (гост звездата Скот Уолф), който наскоро се е преместил от Чикаго с една единствена цел както става ясно в течение на сезона – да подклажда системно лудостта на и без това достатъчно нестабилния Пиърс.

 

Твърдо решен да спре лекарствата си на рационално ниво, Даниел вярва, че антипсихотиците са причина за треморите, които го тормозят постоянно. Решението е взето - няма лекарства, няма тремори. 

 

„Трябваше да покажем, че повечето страдащи от параноидна шизофрения са непрекъснато под влиянието на силни медикаменти и за да са добре, трябва никога да не прекратяват употребата им, но този факт нямаше как да свърши работа за целите на шоуто и се наложи да спрем лекарствата на симпатичния професор. Естествено, поехме известен риск да си навлечем гнева на институциите и страдащите от тази изключително сериозна болест, но, слава Богу, това не се случи ...“, казва Ерик Маккормак в защита на героя си.

 

От 14 февруари, всеки вторник от 21:00 по два епизода.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg