Сезон четири на „Красавицата и Звяра“ премиерно по AXN през февруари!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Сезон четири на „Красавицата и Звяра“ премиерно по AXN през февруари!
10.02.2017

Четвърти сезон на сериала „Красавицата и Звяра“ продължава историята на следователя от нюйоркската полиция Катрин Чандлър и нейните ежедневни задължения на работното място. Кат има сериозни и властимащи врагове, които заплашват живота ѝ и ранната ѝ смърт би била неоспорим факт ако мистериозен спасител не бе застанал на пътя на главорезите. Когато е още малко момиче двете с майка ѝ са нападнати. Майка ѝ е убита, а Катрин е спасена от мистериозен звяр – наполовина човек, наполовина вълк. Тогава никой не вярва на разказа на малкото момиченце преживяло огромен стрес, но тя знае, че не е халюцинирала, че всичко се е случило наистина. Сега, когато вече е полицай, същият ангел в кожата на звяр се завръща за да ѝ помага и да я пази.

 

Четвърти сезон се оказа последен за разочарование на феновете. Със сигурност напрежението върху сценаристите и авторите да дадат на феновете задоволителен финал не е за подценяване. Актьорът Остин Бейсис, който изпълнява ролята на Джей Ти, споделя своите мисли по темата:

 

"Не мога да Ви кажа много, но усещането, че се върви към финал витае от самото начало. След като Винсент и Kат се ожениха всички герои сякаш се потопиха в настроението на медения месец като затишие след бурята, която предизвика Лиъм. Заедно с новите заплахи (и респективно герои), можете да очаквате обичайния екшън, интриги, напрежение и свръхестествена драма. Но като цяло романтичното настроение, което изостана някъде в първи сезон, се завръща и в крайна сметка „ВинКат“ може би ще заживеят живота от мечтите си, но... кой знае! Аз в частност, като човекът играещ Джей Ти, не мога да пренебрегна наличието на повече хуморв сценарно отношение, а има и няколко епизода, с които наистина се гордея и по мое скромно мнение са най-добрите, които сме правили въобще.“ 

 

Премиерата е на 13-ти февруари, понеделник от 17:40, а всяка делнична вечер в същия час можете да гледате поредния епизод.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg