Холограма на Гала ще води „На кафе”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Холограма на Гала ще води „На кафе”
10.02.2017

Една много вълнуваща и изпълнена с изненади празнична седмица предстои в ефира на най-успешното и любимо женско предаване - „На кафе”, по NOVA. От 13 до 17 февруари се събират три много специални дати за екипа на шоуто - рожденият ден на една от най-обичаните български водещи - Гала и на репортера Зейнеб в понеделник, празникът на виното и любовта Свети Валентин - във вторник и в четвъртък, 16 февруари - 8 години от завръщането на „На кафе” на екран след 5-годишна пауза. 

 

По този повод заедно с Гала, всяка делнична сутрин от 9.30 ч., предаването ще водят сериозно подкрепление от ко-водещи, в лицето на едни от най-атрактивните и обичани българи – в понеделник, 13 февруари, това ще бъде Зейнеб, във вторник - Миро, срядата е за Емил Кошлуков, четвъртък – актьора Башар Рахал и петък, режисьора Андрей Слабаков. 

 

Най-голямата и интригуваща изненада, която „На кафе” ще подари на зрителите, ще се случи на рождения ден на Гала, понеделник, 13 февруари, когато любимата водеща няма да присъства в студиото реално, а ще води предаването през цялото време като холограма. Специални гости на „На кафе” в празничния понеделник са Маги Халваджиян, Димитър Рачков, Евгени Минчев и двойката Люси Иларионов и Ани Хоанг. Всички те ще имат възможност да си говорят не само със Зейнеб, но и с холограмата на Гала.  

 

Всичко това и още много ефирни изненади, очакава зрителите на най-обичаното женско предаване в празничната седмица от 13 до 17 февруари , от 9.30 ч. само по NOVA.  

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „На кафе” във FACEBOOK, а всички епизоди може да гледате в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg