„Мис Пепеляшка“ отвежда „Мис Милион“ в приказката на Северозапада

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Мис Пепеляшка“ отвежда „Мис Милион“ в приказката на Северозапада
09.02.2017

Новият епизод на „Мис Пепеляшка“ утре, от 21.00 ч. по NOVA ще размени местата на жена, живееща в една от най-екзотичните дестинации в България – монтанското село Мърчево, с момиче за един милион, завърнало се от Малдивите.

 

Доника Стефанова, позната като „Мис Милион“ заради печалбата от Националната лотария преди 2 години, приема предизвикателството да отпътува до Мърчево - приказката на Северозапада. Наскоро завърналата се от Бали и Малдивите мис е студентка „Бизнес администрация“ в София.

 

Другата участничка в риалити-рокадата е 37-годишната Милена, чието семейство се изхранва от животновъдство. Сърцатата жена е отгледала две деца, а в момента е приемна майка на сираче. 

 

В новия драматичен епизод на приказното риалити деликатната мис ще трябва бързо да забрави за слънчевите екзотични дестинации и буквално да се потопи в битовите реалности на с. Мърчево и работата в обора. Финансовата принцеса ще трябва на практика да научи как млякото стига до хладилника, а агнешкото до фурната. 

 

Дали телевизионни или за лека нощ, приказките преподават най-важните житейски уроци. Ще успее ли Камелия Воче да научи Милена колко е важно една жена да се грижи за себе си, а Наско Месечков да я накара да полети с танците? Ще успее ли Златната СПА терапия да отключи заспалото женско самочувствие на Милена? Не пропускайте отговорите и следващата интересна размяна в новия епизод на „Мис Пепеляшка“ утре, 10 февруари, от 21.00 ч., само по NOVA.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg