“Треска за Оскари” кани зрителите на пътешествие в новото хилядолетие

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

“Треска за Оскари” кани зрителите на пътешествие в новото хилядолетие
06.02.2017

Селекцията от заглавия в звездната поредица “Треска за Оскари” отново ще плени зрителите с пътешествие в различните филмови жанрове по KINO NOVA. Началото на третата седмица ще сложи любимата фантастична комедия с “Оскар” за Най-добър грим “Мъже в черно”. Агентите на ФБР Кей (Томи Лий Джоунс) и Джей (Уил Смит) ще се озоват насред заговор на междугалактически терорист, решил да убие посланици от различни галактики. Как професионалистите ще успеят да върнат спокойствието на Земята, може да разберете тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA. 

 

Две вдъхновяващи и жизнеутвърждаващи комедии, придобили култов статус, ще сложат край на поредицата на класиките от 90-те години - отличената с две  награди “Оскар” любовна история между Джак Никълсън и Хелън Хънт в “Колкото - толкова” на 7 февруари и наградения с цели три от престижните статуетки шедьовъра на Роберто Бенини “Животът е прекрасен” на 8 февруари, от 21.00 часа. 

 

Хронологичната подредба на бляскавите ленти от “Треска за Оскари” ще отведе зрителите в новия век с трилъра “Талантливият мистър Рипли” с пет номинации за “Оскар” на 9 Февруари. Пресметливият и амбициозен Том Рипли (Мат Деймън) вярва, че е по-добре да бъдеш фалшив някой, отколкото истински никой. Възможността на живота му се появява по време на работно пътуване до Италия. Там той ще се промъкне в идиличния живот на богатите, гмуркайки се в дръзки схеми на двуличие, лъжи и убийство. Вижте какво очаква Том този четвъртък от 21.00 ч. по KINO NOVA. 

 

“Шоколад” ще разкаже романтичната история на мистериозната Виан (Жулиет Бинош), която разрушава здравия морал на консервативно френско селце, отваряйки сладкарница по време на Великите пости. След появата на красивия Ру (Джони Деп), двамата организират “Фестивал на шоколада”. Те ще разбият местните предразсъдъци на 10 февруари, от 21.00 в ефира на KINO NOVA.

 

До края на седмицата зрителите ще могат да видят още две знакови филмови заглавия - историческата сага “Гладиатор” с пет награди “Оскар”  на 11 февруари и историята за мистериозния воин в екшъна “Герой” с номинация за “Оскар” на 12 февруари от 21.00 ч. по КINO NOVA.

 

Не пропускайте блестящата селекция на филмови заглавия, отличени от Академията „Треска за Оскари” всеки ден от 21.00 часа по KINO NOVA. 

 

Повече информация за хитовите заглавия можете да откриете в уебсайта на NOVA, a най-запалените киномани ще имат възможността да печелят и награди всяка седмица във Facebook страницата на KINO NOVA. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg