Завладяващ индийски сериал стартира в ефира на NOVА от 13 февруари

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Завладяващ индийски сериал стартира в ефира на NOVА от 13 февруари
06.02.2017

Нов индийски сериал стартира в ефира на NOVA точно след седмица – от 13 февруари, понеделник, точно в 17.30 ч. След успеха на хитовата поредица „Малката булка” медията ще изненада зрителите с нова, още по-завладяваща история за трънливия път на една любов към щастието - „Завинаги свързани”. Интригуваща роля в сериала ще има и актьорът Хитен Теджвани, добре познат на зрителите като д-р Анант в „Малката булка”. 

 

В главните роли ще видим Арчана (Арчу) и Манав. Тя е работливо, но не достатъчно образовано момиче от средната класа, което се грижи за цялото домакинство на голямото си семейство. Въпреки че най-голямата дъщеря се справя безупречно за всички, тя не получава заслуженото уважение от роднините си, с изключение на майка си и брат си. 

 

Както всеки родител, майката на Арчана иска най-доброто за дъщеря си, а именно - да се омъжи за честно и образовано момче, получаващо добра заплата. 

 

Манав пък е механик, които издържа семейството си. Той веднага се влюбва в Арчана и желае да се ожени за нея, но за да бъде прието предложението му за брак се налага да излъже за своите финансови възможности. След като Арчана разбира за лъжата, тя се разделя с него. След тази случка пътищата на двамата влюбени се разделят. 

 

След години Арчана завършва образованието си и по случайност става шеф на Манав в новия офис, но този път тя е с нов съпруг. Въпреки че и двамата вече са омъжени за други хора, те не са забравили любовта си един към друг. Дали двамата ще успеят да се преборят за любовта си и какви препятствия ще се изпречат по пътя им, ще разберем съвсем скоро. 

 

Не пропускайте романтичната история на Арчана и Манав „Завинаги свързани”, всеки делник от 13 февруари, точно в 17.30, само в ефира на NOVA. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg