Анжела Недялкова за ролята си „Т2 Трейнспотинг”, само в „Като на кино”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Анжела Недялкова за ролята си „Т2 Трейнспотинг”, само в „Като на кино”
01.02.2017

Анжела Недялкова, която играе главната женска роля в предстоящия „Т2 Трейнспотинг”, ще даде първото си телевизионно интервю след голямата премиера на филма в Единбург. 

 

Тази събота, 4 февруари 2017 от 18:00 ч. в „Като на кино” по bTV Cinema, българската актриса ще разкаже за ролята си на Вероника, как се работи с актьорите, станали световни звезди след първия филм и кое й е било най-трудно на снимачната площадка. Двете с водещата Стаси Кара ще надникнат заедно и зад кулисите на премиерата на голям екран „Великата стена” с Мат Деймън. Анжела Недялкова ще изгледа и ексклузивната среща на водещата Стаси Кара с режисьора на „Т2 Трейнспотинг” Дани Бойл.

 

Ще чуем какво разказва носителят на „Оскар” (от 2009 г. за режисура, "Беднякът милионер" - бел.ред.) за работата на българската актриса, защо е решил да направи продължение на култовия си филм 20 години по-късно и как се променя кариерата на режисьора след „Оскар”-а.

 

За шеста поредна година церемонията по награждаването с Оскар ще бъде излъчена само от филмовия канал на bTV Media Group. Началото – 26 февруари, неделя, 23:00 ч. 

 

Преди това  bTV Cinema предлага на своите зрители „Месец на Оскарите”, всяка вечер от 21:00 ч. със заглавия удостоени или номинирани за най-престижното отличие в света на киното. 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg