Нов съквартирант в "София - Ден и Нощ" по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нов съквартирант в "София - Ден и Нощ" по NOVA
30.01.2017

Нови приключения очакват приятелите от квартирата на Боби тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA, а любовта този път сякаш е на тяхна страна, но само ако имат търпението да си я заслужат. 

 

Коко е на път да се влюби в новата си тръпка Йоана. Той силно желае нещата между тях двамата да потръгнат и да се развият, но момичето има тайна, която ще го сломи. Ще намери ли сили да се бори за връзката?

 

Отношенията между Симона и Асен продължават да бъдат непредсказуеми и нестабилни. Няколко недоразумения ще пренаредят ситуацията, но дали е за добро?

 

Изненадите обаче тепърва предстоят с появата на неочакван съквартирант, който иска да започне живота си отначало. Кой и защо ще се нанесе в квартирата, от какво бяга и ще успеят ли Боби и Ася да помогнат?

 

Марио подготвя отмъщение. След преживяното унижение и номера на Стефи и Митко, той чака с нетърпение часа на отплатата. Докъде е готов да стигне? Ще сработи ли пъкленият му план и какви ще са последствията? 

 

Гледайте „София - Ден и Нощ" - от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg