Истински истории и магични нови светове в ефира на TV1000

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Истински истории и магични нови светове в ефира на TV1000
13.01.2017

Програмата на TV1000, както винаги ни кани да съпреживеем невероятни приключения на реални и фантастични герои от този и други светове. 

 

Ще зарадваме феновете на научната фантастика и Вин Дизел с „Хрониките на Ридик“. В продължението на успешния „Пълен мрак“, Ридик отново има мисия, след като успява да избяга от смъртоносните орди от мразещи светлината извънземни. Героят се оказва заточен в подземен затвор, където среща старата си любов - Кира. Не пропускайте премеждията на звездния състав и невероятните визуални ефекти, донесли номинация за награда „Сатурн“, на 16 януари, понеделник от 21:00 ч.

 

В края на месеца сме подготвили нещо и за любителите на трилър литературата - хитовия „Циркът на кошмарите: Чиракът на вампира“, базиран на поредица книги от Дарън Шан. Историята проследява съдбата на тийнейджър, който неволно нарушава 200-годишно примирие между два вампирски клана. 3ахвърлен сред фантастичния свят на пиршества, изроди и гротескни нощни създания, той ще изгуби безопасното си съществуване в място, изтъкано от кошмари. Как ще се справи 16-годишният Дарън, вижте  по TV1000 в последната събота от месеца, 28 януари, от 18.30 ч.

 

Още за продукциите на TV1000 можете да откриете на http://tv1000.bg/, както и на Facebоок страницата на канала  https://www.facebook.com/TV1000BG

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg