Мила Йовович ще бъде един от специалните гости в „Като на кино”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Мила Йовович ще бъде един от специалните гости в „Като на кино”
11.01.2017

Звездата от поредицата „Заразно зло” Мила Йовович ще бъде един от специалните гости в „Като на кино” тази събота от 18:00 ч. по bTV Cinema. Пред кореспондента на предаването Мариета Мелроуз, актрисата разказва всичко за успешните си роли и любимите си каскади, какво е да те режисира съпругът ти, както и за източноевропейските си корени.

 

„Майка ми е завършила най-доброто филмово училище в Москва и ме е научила на много неща”, споделя красавицата. „Всъщност, голяма част от този занаят е започнал в Източна Европа”. 

 

Последният филм с нейно участие „Заразно зло: Финалът” е на екран в България от 27 януари.

 

Водещата Стаси Кара се върна от Лондон също с много ексклузивни срещи с актьорския състав на новия филм с Вин Дизел „Трите хикса: Отново в играта”, чиято премиера у нас е на 20 януари. 

 

В новите приключения на Ксандър Кейдж, героят на Дизел, участват и красавиците Руби Роуз (нашумяла зад океана със сериала „Orange Is the New Black”, 2013 - неизлъчван в България) и холивудската звезда от български произход Нина Добрев (сериала "Дневниците на вампира", 2009). Ще видим и двете в откровени разговори с водещата – тази седмица с Руби Роуз, а другата седмица – и Нина Добрев, която онзи ден, на 9 януари, навърши 28 години.

 

Режисьорът Ди Джей Карусо също ще разкаже за снимките на високобюджетния си блокбъстър, пълен с каскади и множество различни локации.

 

Гост в студиото е актьорът Дарин Ангелов. Двамата със Стаси Кара ще се погрижат за забавлението в студиото с игра на думи и ще разгледат премиерите на седмицата и победителите в церемонията „Златен глобус” от 8 януари.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg