Премиери по Дисни Ченъл през януари

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Премиери по Дисни Ченъл през януари
04.01.2017

„Лив и Мади“

Лив и Мади Рууни скоро са се преместили от Уисконсин в Калифорния. Живеещи в плажната къща на леля си и братовчед си, Лив продължава да преследва актьорската си и певческа кариера, а Мади е приета в мечтания колеж с баскетболна стипендия. “Лив и Мади” е комедиен сериал, който разказва историята на 16-годишните еднояйчни близначки Лив- млада и блестяща Холивудска звезда, чието хит шоу току-що е приключило и Мади - изключителен студентски и училищен баскетболен феномен, чиято популярност е във възход… или поне преди Лив да се завърне триумфално в гимназията в Уисконсин. За да усложнят тийнейджърският им живот още повече, родителите им работят в гимназията, а техните по-малки братя винаги се забъркват в неприятности.

Не пропускайте новите епизоди всяка събота, от 7-ми януари в 11:00 часа

 

„Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“

Когато магическата принцеса Бътърфлай получава кралска магическа пръчица за 14-ия си рожден ден, тя доказва на родителите си, че не е готова за отговорностите, които я съпътстват. Като резултат, те я изпращат на място, лишено от магия – Земята, с надеждата тя да стане по-зряла.

Сериалът разказва за невероятната тийн принцеса Бътърфлай. След като получава всемогъща магическа пръчица за 14-ия си рожден ден, Стар е  изпратена от кралските си родители да живее със семейство Диаз на Земята, носейки със себе си своя уникален стил в новия си дом. Заедно с синът на семейство Диаз, Марко, те завладяват гимназията и се впускат в приключения, подскачайки между измеренията на мултивселената, опазвайки пръчицата си от лапите на техния враг Лудо и неговите чудовищни сили на злото.

Премиерата на “Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото” ще се излъчи на 16 януари от 20:00 часа

 

„Пен Зироу: Почасов герой“

Пен Зироу не е типичното дете – всеки ден той е обитава друго измерение, заедно с приятелите си, за да спаси света. 

Епизодите разказват за Пен Зироу и приятеля му Саши, почасов свръх-квалифициран приятел и Бууни, недостатъчно квалифициран  мъдър човек, които се в впускат в други измерения, за да помогнат на герои в нужда. Всяка мисия завежда отбора до непредсказуеми епични светове, където трябва да се сражават със злия почасов злодей Рипън и неговият миньон Лари. Вторият сезон представя Пен и бандата в света на анимето, пирати с говорещи морски кораби и най-епичната битка “Камък-ножица-хартия” на всички времена, както и много изненади.

Не пропускайте епизодите на Пен Зироу на 9-ти януари от 20:25 часа

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg