Сабрина Паризи ще бъде гост на Слави и Гала

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Сабрина Паризи ще бъде гост на Слави и Гала
21.07.2009
При последното си гостуване в България, през септември 2008 година, известната Холивудска светска дама Сабрина А. Паризи бе очарована от топлото посрещане и от красотата на нашата страна. Сабрина представи някои от своите идеи и проекти, които бяха посрещнати с голям интерес.

На 23.07.2009 Сабрина пристига отново в София. Тя ще представи новото си шоу “Don’t call me Paris”, както и документалния си филм “Social-Lights 90210″.

Последният е претендент за награда на фестивалите в Лос Анджелес и Ню Йорк, които ще се състоят в края на този месец. Сабрина подготвя още и издаването на новите си книги: “Glitz&Glam with cats and dogs” и “Nightingale”.

На 24.07. Сабрина Паризи ще бъде специален гост в шоуто на Слави Трифонов, а на 29.07 тя ще гостува на Гала в “На Кафе”. По време на престоя си в България, Сабрина ще се срещтне с журналисти и фенове, както и ще посети южното ни Черноморие.

Както винаги Сабрина ще бъде придружавана от нейното любимо йорки Моцарт, който е световен шампион по красота.

Сабрина Париси е наследничка на заможен италиански род. Тя е сред най известните кинолози, развъждащи йоркширски териери в света.

Нейното йорки Моцарт е световен шампион по красота за 2004 година.

Сабрина е автор на бестселъра „Passport of a Champion” както и на „Glitz&Glam with Dogs&Cats”, „Red–Carpet” и „Nightingale“.

Участвала е в много телевизионни шоута и реклами. Сабрина е известна светска личност в Холивуд, която обаче няма имиджа на разглезената богаташка. Тя е еднa много талантлива и амбициозна млада дама, която упорито и неуморно работи, за да постигне целите и мечтите си.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg