Незабравими емоции и сълзи от смях в „Пееш или лъжеш"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Незабравими емоции и сълзи от смях в „Пееш или лъжеш"
27.12.2016

Сълзи от смях, незабравими емоции и музикални вълшебства ще бъдат в центъра на големия Новогодишен концерт на забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш", който зрителите ще видят на 31 декември от 20:00ч. по NOVA. Вечерта ще бъде открита от изпълнение на Ненчо Балабанов и Мария Игнатова, които за момент ще оставят ролята на водещи, за да се впуснат в забавно музикално изпълнение. Звездните дуети ще покажат неподозирана страна от своя потенциал, а един от участниците дори ще изненада с нови вокални възможности. Специални гости на Съвета, който ще окуражава новите дуети, ще бъдат водещата на „На Кафе" - Гала и продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

 

Представянията ще включат липсинк на култови парчета, а кулминацията на вечерта ще изпълни ефира с емблематични български песни в дуетните изпълнения на Любо Киров, Люси Дяковска, Криско, Атанас Пенев, Веселин Маринов, Маргарита Хранова и Йорданка Христова и техните избраници в „Пееш или лъжеш". Какви ще са големите изненади в Новогодишната нощ? Кои ще бъдат най-оригиналните парчета и как ще се представят най-новите звезди дуети на голямата сцена? - зрителите ще видят на 31 декември от 20:00ч. по NOVA.

 

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във FB страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди само в NOVA PLAY.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg