На Бъдни вечер в „Като на кино”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

На Бъдни вечер в „Като на кино”
23.12.2016

Кои са петте съставки на добрия коледен филм? Отговорът на този въпрос – тази събота в предаването по bTV Cinema от 18 ч.

   

Актьорът Калин Врачански ще се включи с музика и танци, младата звезда от българския филм „Маймуна” – Радина Боршош ще помогне в забавлението, а с шеф Таньо Шишков ще се изследват любими рецепти от коледни филми. С актьорското семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков ще влезе и любовта.

 

За семейния уют ще помогне и срещата на водещата Стаси Кара с американските музиканти Боб и Джийн Берихил, които са заедно от 12-годишни.

 

Когато е само на 15, Боб е част от групата The Surfaris, които създават парчето "Wipe Out". Песента попада в над 20 филмови саунтрака, първият от които е култовият „Мръсни танци” (1987 г.). Популярността дава възможност на Боб и Джийн да пътуват по света и да се реализират в различни поприща. 

 

Днес двамата са на почти 70 години и продължават да свирят по света. Пред камерата на „Като на кино” ще разкажат за пътя си към успеха, тайната на любовта и брака си и защо са в България.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg