Тежка раздяла в „София – Ден и Нощ“ по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тежка раздяла в „София – Ден и Нощ“ по NOVA
19.12.2016

Приятелите от „София – Ден и Нощ“ преживяват тежка раздяла в епизодите на сериала тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. 

 

Един от съквартирантите получава изненадващи вести, които драстично променят ситуацията в апартамента на Боби. 

 

Предстои да се вземе съдбовно решение, а то може да промени живота на останалите завинаги. Приятелите са шокирани и поставени пред тежка раздяла. Ще успее ли някой да спре неизбежното?

 

Отчаяният Дани продължава да търси сестра си. В издирването на Стела, той получава неочаквана подкрепа от красива дама, която му става все по-симпатична и близка. Ще прерасне ли една приятелска връзка в нещо повече за двамата?

 

И докато за Дани предстоят нови трепети, любовта между Митко и Анна-Мария стига до драматична развръзка. Лъжата оставя трайни отпечатъци в техните взаимоотношения. Дали връзката им ще оцелее след опасните разкрития, които Митко прави за любимата си?

 

И при Симона положението не е по-розово. Съсипана след раздялата с Асен, тя не намира смисъл да продължи напред. Загрижените й родители и приятели търсят всякакви начини да я върнат към нормалния живот, но Мони не успява да преодолее болката от предателството. Има ли човек, който може да й помогне в отчаянието?

 

За Коко пък предстоят светли дни. Той случайно намира огромна сума пари и е на седмото небе от щастие. Най-забавният съквартирант естествено планира куп щуротии, включително и собствената си сватба. До къде стига в плановете и каква огромна изненада крият те накрая.

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg