"Откраднат живот" ще изненада зрителите си с нов 3-ти сезон

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

"Откраднат живот" ще изненада зрителите си с нов 3-ти сезон
16.12.2016

След успеха на първите два сезона на сериала, екипът отново се е събрал на снимачната площадка, за да продължи историята на МБАЛ „Св. Кирил“. Информацията е на NOVA.

 

Снощи, в рамките на един час, последният епизод на сезон 2 на "Откраднат живот" успя да преобърне съдбите на героите, поставяйки нови въпроси и ситуации за разрешаване.

 

Дали отмъщението или опрощението ще направлява съдбите на лекарите, почитателите на продукцията ще имат възможност да разберат в сезон 3, който вече е събрал актьорите на снимачната площадка.

 

„Тази година прекарахме 80% от времето си в снимки на сериала – създадохме едно семейство“, разказа Алек Алексиев пред Евтим Милошев, който влезе в ролята на репортер и представи целия екип и подготовката за новите епизоди в "Здравей, България". Актьорският състав добави, че за героите предстоят нови наистина неочаквани ситуации, както и приятни моменти, свързани с наближаващата Коледа.

 

„В момента в сградата на болницата „Свети Кирил” има над 100 души, които работят по новия сезон. Снимките се развиват изключително динамично с два екипа”, разкриха още от продукцията. 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg