Космическа мисия стартира премиерния сезон 2 на "Скорпион"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Космическа мисия стартира премиерния сезон 2 на "Скорпион"
13.12.2016

Високооктановият екшън сериал "Скорпион", вдъхновен от истинската история на ирландския хакер Уолтър О’Брайън, довечера се завръща в ефира на NOVA с премиерния си за България втори сезон и поредната непосилна за човешките възможности мисия. Всяка делнична вечер от 20.00 ч. зрителите могат да следят премиерните епизоди на поредицата за О’Брайън – човека с един от най-високите коефициенти на интелигентност в света.

 

Още в първия епизод на втория сезон на "Скорпион" отборът от гении отново ще бъде призован за мисия от новия шеф на Департамента за вътрешна сигурност Адриана Молина (Алана де ла Гарса). Задачата е да обезвредят руски спътник, изваден от орбитата си, който се е насочил към територията на САЩ и заплашва живота на 10 милиона души в Южна Калифорния. 

 

О’Брайън все още се възстановява след тежките травми от спасителната операция в края на първи сезон. Въпреки това той поема мисията, която се оказва не по-малко опасна. Скоро става ясно, че за да бъде предотвратен сблъсъкът, сателитът трябва да се обезопаси още при навлизането му в стратосферата или дори в космоса. 

 

Не пропускайте космическата мисия, с която ще стартира премиерният втори сезон 2 на "Скорпион" – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg