Доктор Василев разплита голямата тайна на финала на "Откраднат живот"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Доктор Василев разплита голямата тайна на финала на "Откраднат живот"
12.12.2016

Финалните два епизода на медицинския сериал ще разплетат възлови истории в "Откраднат живот", но ще поставят нови въпроси и неочаквани препятствия за героите. 

 

Сценаристите разказват: "Време е Алекс също да разбере истината за мястото си в семейство Генадиеви. Новината обаче ще го постави пред най-голямата дилема в живота му – дали да предаде баща си или да забрави за принципите си...“ Дългоочакваната истина е само част от големия пъзел в МБАЛ „Св. Кирил“!

 

Някои от главните персонажи на сериала ще достигнат до крайност в решенията и постъпките си. Виолета Захариева ще покаже най-тъмната си страна, прекрачвайки и последната граница във войната с д-р Стилянова. Ново разочарование ще отключи най-големия конфликт между Калин и проф. Генадиев, които ще се впуснат в истории от миналото. В болницата ще се появи нов член на екипа, който има ключова роля в живота на д-р Мазов. Амбициите на хирурга, който мечтае за власт и просперитет, ще бъдат повлияни от появата на нова дама в отделението. 

 

Как ще приеме Александър новината, която ще промени живота му? Каква ще бъде смразяващата стъпка на Виолета по пътя към отмъщението? – Това ще разберем във във вторник и сряда вечер.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg