Големият финал на „Аз обичам България” идва с празничен епизод

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Големият финал на „Аз обичам България” идва с празничен епизод
09.12.2016

След феноменалния обрат в „Удави капитана“, когато въпреки изоставането си, Андрей Слабаков успя да си гарантира победата буквално в последната секунда, тази вечер ще изправи капитаните в решителна битка в последния епизод на новия сезон на най-родолюбивото състезание в ефира „Аз обичам България”.

 

Дали късметът на Юлиян ще му помогне да се окичи с титлата на капитан-победител на сезона? Или Андрей ще успее да изравни резултата и ще прехвърли интригата на капитанската битка в новата година? Отговорите ще научим тази вечер от 20.00 часа, когато в празнична атмосфера ще станем свидетели на решителната финална битка. 

 

В отбора на Андрей ще се състезава мъжката половинка от легендарния дует „Ритон“ Здравко, който ще влезе в открита и бурна конфронтанция с капитана на противниците. Мис България за 2016 година Габриела Кирова ще бъде красивото лице в четата на Андрей, който ще разчита и на олимпийската подкрепа на Мария Гроздева. Именно точният мерник на великата българска състезателка по стрелба ще се окаже решаващ за резултата в кръга „Петилетката за 60 секунди“. 

 

Катя от „Ритон“ ще влезе в пряк дуел със своя съпруг и дуетен партньор за честта на Юлиян Констатинов, който ще разчита също на физиката, подготовката и неподправения чар на провокативния репортер Даниел Петканов. Любимата българска актриса Латинка Петрова ще се раздаде безрезервно, за да повдигне духа на отбора. Нейният рожден ден ще се превърне в повод не само за избухването на подаръка-бомба, но и за избухването на един от участниците. 

 

В решителната битка ще пострада и самата водеща Евелина Павлова в опит да разтърве капитаните, хванали се за гушите пред „Колелото“. Точно там ще се случат големите обрати. Строгият съдник на шоуто ще създаде инфарктна финална интрига, в която единият отбор дори ще започне да празнува победата, преди да осъзнае, че развръзката всъщност не е в негова полза. За пръв път ще има и отбор, успял да познае точния процент в единия от въпросите на „Колелото“, посветени на празничните навици на българина. 

 

„Аз обичам България” вдигна високо летвата и големият финал ще бъде достоен завършек на новия сезон на шоуто, както и тържествено обещание за още по-големи изненади за зрителите в продължението на най-българското предаване и през новата година. 

 

Не пропускайте интригата, която ще задържи вниманието на участници и зрители до последната секунда в големия финал на предаването, което не се гледа с очите, а със сърцето - „Аз обичам България” - тази вечер, точно в 20.00 ч. само по NOVA. Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-родолюбивото състезание, може да откриете и на официалната му страница във FACEBOOK.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg