Прея влиза в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Прея влиза в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ по NOVA
05.12.2016

Една от най-гласовитите млади български певици Прея влиза в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ в епизодите тази седмица от понеделник до петък, в 22:00 ч. по NOVA. По какъв повод ще се появи звездата с кадифения глас? На чия съдба ще повлияе нейното присъствие и какво общо има с това самият Етиен Леви – ще разберем в следващите епизоди на сериала.

 

За друга част от приятелите обаче предстоят доста трудни моменти. Връзката на Симона и Асен виси само на косъм, а отношенията между двамата се заплитат все повече. Разколебан между новите емоции към Райна и привързаността си към Симона, Асен влошава ситуацията до краен предел и то с неочаквани последствия.

 

Проблеми съпътстват и още една двойка – Теди и Найден. Трудно започналата им връзка е разклатена още в самото начало заради странното поведение на Найден. Разкъсвана от ревност, Теодора е готова да стигне до край, за да разбере истината. И точно когато раздялата е неизбежна, тайната на Найден шокира Теди и преобръща всичко. 

 

Тежък избор стои и пред Стела, която се намира в един от най-трудните си периоди. Загубила вяра във всеки, тя поема по опасни пътища, от които връщането е трудно. Има ли кой да й подаде ръка? 

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg