Декември идва с премиерни сезони и по трите канала на Sony Pictures!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Декември идва с премиерни сезони и по трите канала на Sony Pictures!
30.11.2016

От 7 декември, всяка делнична вечер, от сряда до петък от 20:10, AXN базов стартира премиерно “Комисар Рекс: Специален отряд“. В логичната еволюция на сериала за незаменимото полицейско куче, ще видим една съвсем нова генерация „Рекс“ - модерна визия, свежа и младежка естетика, сюжет наситен с повече движение и екшън, но и с малко по-минорно настроение. Обогатен с бързи кадри и подвижна камера, „Комисар Рекс: Специален отряд“ ускорява пулса и вдига адреналина. Дали ще преследва престъпници, ще открива трупове или ще издирва жертви на насилие, Рекс посреща всяко предизвикателство заедно с партньора си, с когото работи в пълна хармония - инспектор Марко Терзани.

 

Също от 7 декември, но всяка сряда от 21:00, носителката на „Оскар” Патриша Аркет се връща за втори сезон в продължението на култовата поредица „От местопрестъплението“ - „Киберпрестъпления“. Нейната героиня Ейвъри Раян - уважаван поведенчески психолог, оглавява екип от криминалисти под юрисдикцията на ФБР, които се занивамат изключително с престъпления в интернет.  Психиатър, бивш специален агент от морските служби, учени и бивши хакери обединяват усилия, за да разрешават случаи на убийства, кибер-кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството.

 

От 13 декември, вторник, всяка вечер от 21:00, AXN ще излъчва по два епизода от научно-фантастичния екшън „Хрониките на Метал Хърлант“, от премиерния за канала втори сезон. Хрониките са разгърнати в телевизионна антология, в която всеки епизод е самостоятелна история, която се развива на различна планета. Свързващото звено между всички серии е астероидът Метал Хърлант, който преминава близо до планетата, която е на фокус в съответния епизод.

 

От 16 декември, AXN Black завърта премиерно през делничните вечери, трети сезон на криминалния екшън „Хаваи 5-0“ - съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд, чиято мисия е да изтръгне престъпността, заляла слънчевите брегове на островите. Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. Той се завръща в Оаху, за да разследва убийството на баща си и остава, след като губернаторът на Хаваите го убеждава да оглави новия специален екип. Условието е нещата да се случват по неговите правила, с подкрепата на губернатора и с пълни правомощия.

 

От 12 декември, AXN White започва излъчването на втрои сезон на криминалната драма „Скрити доказателства“. В началото на сериала, инцидент, слага край на кариерата на д-р Меган Хънт като специалист неврохирург. Катастрофата обаче става и начало на новия й живот като най-прочутия патоанатом във Филаделфия. Меган се справя изумително с работата си, но трудният й характер я прави нежелан партньор сред колегите й. Може би държанието й е резултат от тежкия развод или липсата на социален живот? Когато трябва да проумее смъртта, д-р Хънт е забележителна, но когато трябва да гради отношения с живите, тя се сблъсква с непреодолими бариери.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg