Горещи тайни шокират приятелите от „София – Ден и Нощ“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Горещи тайни шокират приятелите от „София – Ден и Нощ“
28.11.2016

Дълго пазени тайни напрягат обстановката в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ тази седмица от понеделник до петък, в 22:00 ч. по NOVA. Някои от тях ще променят живота на приятелите от риалити сериала завинаги. 

 

Проблемите за Марио и Джулия тепърва предстоят. Двамата се отдават на чувствата си един към друг, но това вместо да им донесе облекчение, затормозява ситуацията още повече. Наблюдавайки отчаяната и влюбена в Марио Стефания, Джулия изпитва все по-големи угризения, че наранява сестра си. Разкъсвана между своите чувства, тя взима изключително смело решение. Но дали ще е в състояние да плати цената за смелостта си?

 

Друга тайна заплашва да промени отношенията на една от най-стабилните двойки – Симона и Асен. Скритите симпатии на Асен към милионерската дъщеря Райна му носят много проблеми, но той сякаш е загубил власт над себе си. Нищо неподозиращата Симона пък за пръв път се сблъсква със съмнения, свързани с неговото поведение. Тайната на Асен е на път да гръмне със страшна сила. Но има ли кой да я спре?

 

Тайна крие и Найден, който се държи все по-странно. Теди не може да разбере, какво се случва с приятеля й, а опитите да разбере истината, удрят на камък. Тя все повече се притеснява, че нещата изглеждат много по-опасни, отколкото е предполагала. Какъв е изходът?

 

Още една изненада чака съквартирантите в „София – Ден и Нощ“ в епизодите тази седмица. И изненадата се казва Коко. Точно когато всички мислят, че изцяло познават най-забавния си приятел, той успява да ги втрещи със своите действия. Потайността на Коко толкова усъмнява останалите, че те започват да го следят, за да намерят отговор на мистерията. Но никога не са очаквали това, което ще открият. 

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg