Карбовски за приятелството, добрите дела и каузите в "Търси се”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Карбовски за приятелството, добрите дела и каузите в "Търси се”
25.11.2016

Кой е истинският Мартин Карбовски? Водещият на „Втори план” по bTV ще бъде специален гост в токшоуто „Търси се“ тази неделя, 27 ноември 2016.

 

Кои са най-близките му приятели, бунтар ли е в личните си отношения, какво е за него любовта и кои са каузите, за които винаги ще се бори – отговорите зрителите ще разберат от личния разговор на водещите Меги и Нели с журналиста.

 

Карбовски ще сподели, че в периода, в който не е работил по телевизионен проект, преди всичко е почивал: „Грижех се за цветята в градината ми. Основно почивах. Имаше дни,в които единственото, с което се занимавах, е например да си купя нова шапка“, признава той.

 

Първата изненада за него ще бъде певицата и актриса Ваня Щерева, с която имат дългогодишно приятелство, което продължава с пълна сила до днес: „На много купони сме били двамата. Мартин е човек, който обича да се забавлява, да говори с интересни хора и до днес е така“, споделя певицата. 

 

Сред най-близките до Карбовски, още от ученическите години, е и бизнесменът Светослав Терзийски, брат на писателя Калин Терзийски. „Спомням си го как дойде в моето ателие за мебели и веднага разбрах, че ще сме приятели завинаги“, казва Светослав. Още оттогава журналистът е човек, който не подминава неправдите, бори се за различни каузи и изразява открито гражданската си позиция. Светослав Терзийски ще разкрие подробности от личния живот на водещия, а самият Мартин ще признае: „Веднъж съм се женил официално и това повече няма да се повтори. Съжалявам, момичета!“.

 

За светоусещането, аналитизма и умението на Карбовски да прави дисекция на обществените събития ще говори и един от водещите неврохирурзи в България - проф. Николай Габровски. Двамата с Мартин се познават от студенти. „Той беше много целенасочен, знаеше какво иска за разлика от повечето ни състуденти“, казва професорът.

 

За чувствителността, огромното сърце и приятелството си с журналиста много емоционално и с благодарност ще говори и актрисата Катерина Евро, която ще го изненада на живо в студиото. „Мартин ми е помагал в много трудни моменти, когато бях без работа. Финансово, емоционално... наистина е човек с голямо сърце“ - споделя Катето Евро.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg