Предстои напрегната „английска“ надпревара в Bake Off

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Предстои напрегната „английска“ надпревара в Bake Off
21.11.2016

Утре от 20.00 по NOVA зрителите ще надникнат в кухнята на английския кулинарен свят заедно с участниците в „Bake off: най-сладкото състезание“. В предишния епизод претендентите за титлата „Най-добър любител сладкар и пекар на България“ бяха на солена вълна, но утре им предстоят две сладки предизвикателства от родината на мъфините.

 

В първата част на предаването те ще трябва да направят своя любим трайфъл. Това е английски национален десерт с над 400-годишна история. Той може да бъде приготвен от разнообразни продукти, в зависимост от вкусовите предпочитания, но има три задължителни елемента – блат, крем и плодове, подредени на пластове. 

 

Изпитанието за сръчност в този епизод ще бъде поставено от виртуозния сладкар шеф Юри Балталийски. Досега поставените задачи от него и шеф Юлия Панджерова бяха сложни, но все пак познати за участниците. Утре вечер обаче ще разберем колко от тях са чували за традиционния английски банофи пай. Десертът, в чиято основа стоят банани и тофи мус, ще затрудни любителите сладкари до степен, в която няма да знаят откъде да започнат. 

 

Гледайте утре вечер от 20.00 по NOVA третия епизод на „Bake off: най-сладкото състезание“, за да видите кой от десетте участника ще стане следващата Звезда на деня и за кого палатката на шоуто ще остане само хубав спомен. 

 

Целите епизоди на „Bake off: най-сладкото състезание” може да гледате на NOVA PLAY.

 

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Фейсбук страница Bake Off: най-сладкото състезание. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg