Стар приятел се завръща в квартирата на “София – Ден и Нощ“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Стар приятел се завръща в квартирата на “София – Ден и Нощ“
21.11.2016

Обичан стар приятел ще се завърне в квартирата на “София – Ден и Нощ“. Кой е той и с какво ще промени живота на другите? Това ще стане ясно в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

 

Промяна се очаква някои от приятелите и на любовния фронт. Взаимоотношенията на няколко двойки са сериозно застрашени. Между Асен и Симона назряват опасни конфликти, защото той е все по-увлечен по милионерската дъщеря Райна. Нищо неподозиращата Мони пък е по-влюбена от всякога в него. Изненадите предстоят. Ще разкрие ли Симона тайната на Асен, или бурята ще се размине?

 

Тайните ще бъдат взривоопасни и за още една връзка – тази на Анна-Мария и Сашо, които се отдалечават един от друг с всеки ден. Между Дани и Галя също прехвърчат искри, но дали двамата ще преодолеят нарастващата си ревност?

 

Надежда остава за Марио и Джулия, които явно не могат да се справят с привличането помежду си. Ще се превърне ли това привличане в истинска война или пък в голяма любов? Гледайте в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ“ тази седмица, от понеделник до петък, от 22.00 ч. по NOVA.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.  

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg