Слабаков и Константинов рискуват живота си в „Аз обичам България”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Слабаков и Константинов рискуват живота си в „Аз обичам България”
17.11.2016

След 4-годишна ваканция, най-родолюбивото предаване „Аз обичам България” се завръща триумфално в ефира на NOVA и в сърцата на зрителите този петък от 20.00 ч. с изключителен епизод, който обещава да се помни дълго в родната телевизионна история. 

 

Под чаровното ръководство на емблематичната водеща Евелина Павлова, Юлиан Константинов ще поведе в битка най-славния бард на България Веселин Маринов, комедийната фурия Станимир Гъмов и красивото лице на родната политика Калина Крумова. 

 

Андрей Слабаков ще се сражава рамо до рамо с любимеца на българските жени - певеца Галин, с "господаря" на комедията Румен Угрински и с талантливата актриса от най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" - Дария Симеонова. 

 

Независимо от ниските температури навън, градусите по време на шоуто рязко ще се покачват. Впечатлени от новия декор на формата, Гъмов и Угрински не само ще обърнат студиото с главата надолу, но и ще направят сериозни опити да оставят балерините без работа през по-голямата част от вечерта. 

 

Звездите ще играят любимите игри на българските зрители. Почти веднага след началото ще се върнат "Отново на училище", ще познават имената на "Прочути сънародници", ще празнуват бомбастичния „Рожден ден” на Калина Крумова, а на финала двамата капитани ще въртят колелото, за да определят временния победител. 

 

Големият финал в първия епизод е нов, специален и грандиозен - за първи път в България зрителите ще станат свидетели на уникална игра, в която капитаните буквално рискуват живота си за победата. Нейното име е "Удави капитана!" и, действително, на финала на шоуто един от капитаните ще потъне пред очите на зрителите в близо един тон вода.

 

Още две впечатляващи нови игри, вдъхновени от историята и традициите ни, ще дебютират в новия сезон на „Аз обичам България”, за да гарантират, че в родния ефир няма по-добро семейно забавление от най-българското шоу. В петък вечер, от 20.00 ч., изборът е само един - NOVA и „Аз обичам България”.  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg