Миглена Ангелова е големият победител във VIP Brother 2016

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Миглена Ангелова е големият победител във VIP Brother 2016
13.11.2016

Миглена Ангелова е големият победител в юбилейния сезон на VIP Brother! Меги остави след себе си Ути и Емануела, а четвъртото и петото място заеха Борислав и Христо.

 

Бляскавият финал на VIP Brother 2016 поднесе на петимата финалисти истинско цунами от емоции. Още в самото начало на живото предаване най-известната Къща отново се напълни със звезди, но бившите Съквартиранти останаха за кратко – само да вдъхнат увереност на финалистите. След това изненадите за Миглена, Емануела, Христо, Боби и Ути продължиха с емоционални обръщения от най-близките им хора, а финалистите не сдържаха сълзите си от щастие и умиление. 

 

Христо и Борислав финишираха на пето и четвърто място. При Алекс Сърчаджиева актьорът призна, че митичната му възлюбена се казва Ружа, а Боби откровено разказа как дори не е подозирал, че може да стигне до тук в шоуто.

 

Красавицата Емануела зае почетното трето място, а на сцената Алекс я попита какво откровено чувства към Борислав. Еми отговори уклончиво, но майката на Боби гласува с две ръце двамата да се съберат.

 

Заелият второто място Ути, изказа своята благодарност към хората, гласували за него и заяви, че е щастлив от факта, че интелигентните хора все пак са му оказали голяма подкрепа.

 

Големият победител на вечерта Миглена Ангелова, посвети победата си на отбор „Поп-фолк” и не успя да сдържи сълзите си от благодарност към хората, които са я подкрепили.

 

Юбилейният сезон на VIP Brother 2016 вече е в историята, а България избра своята нова любима звезда.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg. 

 

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Миглена Ангелова любима звезда на България?!? С какво го заслужихме.. хаха
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg