Зрителите избират новата „Любима звезда на България”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Зрителите избират новата „Любима звезда на България”
11.11.2016

Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, е големият финал на VIP Brother 2016. Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо са петимата финалисти, а един от тях ще получи най-важната награда – любовта на публиката. 

 

Финалистите прекараха два месеца в пълна изолация. Те изградиха приятелства за цял живот и водиха тежки битки. Плакаха, смяха се, изпадаха в безизходици и затруднения, отказваха и приемаха мисии. Всеки от тях устоя на напрежението и не изневери на принципите си, а силните им характери им помагаха да останат себе си до край. Зрителите ги допускаха в домовете си всяка вечер, а сега е време да изберат своята любима звезда сред тях.

 

Големият финал на VIP Brother 2016 ще бъде изключително емоционален и динамичен, точно какъвто беше и юбилейният сезон на шоуто. Финалистите ще получат възможността да гледат, заедно със зрителите, а Big Brother ще ги изненада с емоционални видеа от най-близките им хора. Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо ще усетят най-желаната подкрепа, за да им бъдат вдъхнати сили за най-важната им битка в предаването. Кой ще получи титлата „Любима звезда на България”, определят зрителите на бляскавия финал тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

 

Часове преди финала любимите водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева направиха равносметка на юбилейния сезон на VIP Brother и повдигнаха завесата на звездния финал. 

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg. 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg