Големият финал на VIP Brother 2016 – утре вечер, 20.00 часа по NOVA

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Големият финал на VIP Brother 2016 – утре вечер, 20.00 часа по NOVA
10.11.2016

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, един звезден участник ще напусне състезанието, само ден преди големия му финал утре, заемайки шестото място. След два месеца, прекарани в пълна изолация, звездите стягат редиците си за бляскав финал, а той ще бъде пълен с изненади, какъвто беше и целият юбилеен сезон. Кой е събрал най-малко подкрепа от зрителите и каква ще бъде реакцията на звездите от поредния шок, който ще им поднесе Big Brother довечера, предстои да разберем.

 

След 60 дни, прекарани в най-известната Къща, тази вечер Съквартирантите ще си поискат прошка. За времето, прекарано заедно те изживяха цяла палитра от различни емоции, изградиха приятелства и водиха жестоки битки, а днес е време да останат насаме със себе си и да послушат вътрешния си глас. Всеки от финалистите ще се изправи пред останалите, за да поиска прошка от тези, които смята, че е наранил или обидил. Ще бъдат ли докрай искрени звездите и има ли такива, които мислят, че са безгрешни към групата, ще разберем довечера от 20.00 часа по NOVA.

 

След напускането на Вальо Михов, който зае почетното седмо място в състезанието, страстите и емоциите отново ще вземат връх. Само няколко часа след прошката, неразбирателствата ще завладеят Къщата и двата лагера ще изберат тоталното разделение пред това да изгладят нещата помежду си. 

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg